7 hyvää syytä ottaa henkilökohtainen laina vuonna 2017

Väsynyt rahan lainaamiseen ystäviltä? Haluatko antaa ylityöllistetylle luottokortillesi taukoa? Saatat olla ihanteellinen ehdokas henkilökohtaisen lainan saajaksi! Tämä kätevä palvelun tarjoavat luotettavimmat pankit omalla alueellasi, ja se antaa käyttöösi extrarahaa ilman vuosien velkataakkaa. SmartFinancen avulla voit tarkistaa kaikki parhaat tarjoukset henkilökohtaisista lainoista ja vertailla edullisimpia saatavilla olevia hintoja.

  1. Kodin remontointi ja uudistus

Ehkä haluat lopultakin tehdä kaupunkiasuntoosi kauan kaivatun uudistuksen, tai perheesi koti kaipaa  radikaaleja sähkö- ja LVI-korjauksia. Liian monet tekevät sen virheen, että lykkäävät elintärkeitä kodin kunnostustöitä, kunnes on liian myöhäistä. Varojen kohdistaminen remonttiin nyt sekä säästää vaivaa että nostaa kiinteistön arvoa, aioit sitten myydä tai laittaa vuokralle.

  1. Lasten koulutus

Yksi asia, joka varmasti vie ison osan perheen tuloista, on koulutuksen rahoittaminen. Jokaiselle vanhemmalle lapsen hyvä koulutus on etusijalla, ja henkilökohtainen laina helpottaa lapsesi opintojen rahoittamista maailman parhaissa kouluissa. Se on aina hyvä idea, olipa sinulla yksi tai enemmän lapsia, ja erityisesti jos aiot laittaa heidät yksityiskouluun.

  1. Jatko-opinnot

Henkilökohtainen laina ei ole vain lapsesi opintoja varten: voit käyttää rahaa myös omaan koulutukseesi! Ehkä harkitset ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamisesta, tai haaveilet väitöskirjan tekemisestä alaltasi. Nykypäivän entistä kilpaillummilla työmarkkinoilla monet lähtevät nyt jatko-opintoihin tehostaakseen osaamistaan ja CV:tään.

  1. Yritystoiminnan aloittaminen

Niin yllättävältä kuin se kuulostaakin, henkilökohtaiset lainat ovat yhä suositumpi rahoituslähde ensikertalaisille yrittäjille. Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja haaveilet oman yrityksen perustamisesta, henkilökohtainen laina on näppärä vaihtoehto, jota voit tiedustella omassa pankissasi.

  1. Lomailu ja vapaa-aika

Ah, matkustelu. Se on kestosuosikki miljoonien haaveissa ympäri maailman, ja hyvästä syystä. Lennot, hotellihuoneet, opastetut retket ja muut isot menoerät saavat matkakulut nousemaan pilviin. Käytä henkilökohtaista lainaa rahoittaaksesi suurenmoisen nyt-tai-ei-koskaan-lomasi ulkomailla, olipa se sitten toinen kuherruskuukausi Karibialla tai perheloma Euroopassa.

  1. Häät ja muut juhlat

Häät ovat kaikkein tärkein päivä melkein kaikkien ihmisten elämässä, puhumattakaan kaikkein kalleimmasta. Henkilökohtaisen lainan avulla sinun ei tarvitse pihistellä suurena päivänäsi. Käytä sitä kustantaaksesi pitopalvelun, tilavuokrat, kukat, tai vaikkapa sen upean designer-hääpuvun jota olet silmäillyt kihlautumisesta asti.

  1. Vaihtoehto luottokorteille

Henkilökohtaiset lainat eivät toimi ainoastaan suurille kertaluonteisille ostoille; ne ovat myös käteviä ylimääräisenä luoton lähteenä kaikenlaiseen käyttöön. Monet ihmiset pitävät luottokorttien kätevyydestä, mutta eivät kuukausittaisesta luottorajan ylityksestä.

Jos olet yksi niistä ihmisistä, henkilökohtainen laina helpottaa asioita antamalla sinulle luottoa kiinteällä 12–60 kuukauden laina-ajalla. Näin sinun ei tarvitse maksella takaisinmaksuja jopa kymmenen tai viidentoista vuoden ajan.

Löytääksesi edullisimmat saatavilla olevat henkilökohtaiset lainat alueellasi, vertaa meillä henkilökohtaisia lainatarjouksia luotetuimmilta lainanantajilta Suomessa.